میکرو چینی Osmotherapy پزشکی کمک به مردم مبتلا به نفروپاتی IgA زندگی بهتر

میکرو چینی Osmotherapy پزشکی کمک به مردم مبتلا به نفروپاتی IgA زندگی بهترمشخص شده است که بدون کنترل خوب نفروپاتی IgA بدتر خواهد می رود و القاء عوارض بسیاری که کیفیت زندگی بیمار تا حد زیادی تحت تاثیر قرار خواهد داد. در زیر یک داستان واقعی که به ما می گوید کسی که کردم تا این بیماری و اصرار به مبارزه با آن، و در نهایت با کمک پزشکی میکرو چینی Osmotherapy (ترکیب کاملی از طب چینی و طب غربی) و دیگر داروهای چینی است، او یک فرصت به مانند یک فرد عادی زندگی می کنند دریافت کنید.

اطلاعات عمومی بیمار

احمد رجا نصیر، مرد 53 ساله از پاکستان، او از نفروپاتی IgA هفت سال، ادم در هر دو اندام تحتانی شش سال رنج می برد و در حال حاضر به این بیماری تا به سقوط به نارسایی کلیه، همیشه احساس خارش، تهوع و هیچ اشتها، چه بدتر هیچ شیرین که می تواند کمک به تخلیه مواد سمی از بدن است.

قبل از گزارش آزمون درمان نشان می دهد که پروتئین ++، کراتینین 635umol / L سرم (حدود 7.16mg / DL)

طرح درمان در بیمارستان ما

پس از او را به بیمارستان ما بستری، پزشکان یک برنامه درمانی برای او با توجه به شرایط خود ساخته شده است.

طرح درمان:

2times پزشکی میکرو چینی Osmotherapy / روز

طب چینی انما درمان 2time / روز (پوست 200ml / زمان)

پا حمام درمانی 2time (سوپ پزشکی 2000ml + 2000ml آب) / روز

همکاری با یکدیگر، آن درمان بالا می تواند کلیه را از آسیب بیشتر محافظت و ترمیم بافت کلیه آسیب دیده از طریق ترویج گردش خون و حذف انسداد نصف النهار، در نتیجه به بهبود عملکرد کلیه است.

به جز آن، دکتر نیز یک برنامه رژیم غذایی (کم دنده ها، کم چربی و پروتئین با کیفیت بالا) را برای او، که می تواند او زنده بهتر کمک کند.

پس از درمان دوره، تمام علائم برطرف کردم و او تا به اشتها خوب در حال حاضر، سطح کراتینین سرم خود را به 346 umol / L. و در حال حاضر او هنوز هم در درمان، من معتقدم که او می تواند به زندگی عادی به زودی عقب.

اگر شما میخواهید بدانید که جزئیات بیشتر در مورد کسانی که درمان و یا نیاز به هر گونه کمک در درمان غلظت IgA Nephroptahy، انجام مردد با ما تماس بگیرید از طریق ایمیل نیست، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد به شما کمک کند. ایمیل ما: kidney-support@hotmail.com

:: برچسب‌ها: نفروپاتی IgA درمان، پزشکی میکرو چینی Osmotherapy، نفروپاتی IgA ,
تاریخ انتشار : جمعه 17 بهمن 1393 | نظرات ()